glitter-graphics.com

~ cari ape saje ~

Wednesday, March 16, 2011

conteng-conteng

assalamualaikum..

ape kabar blog?? haha. da berzaman saye tak masuk sini. sebenarnye ade je jengah sini, tapi malas nk menaip. :)



saye baru abes test csc pagi tadi. tapi, tak tau la macam mane. jawab sekadar yang mampu saje. risau jugak sebenarnye. sebabnye. . . . . ntah la. haihhh!! (-_-) takpela, bende da lepas kn. kte tawakal je la. mudah-mudahan Allah permudahkan segalanye. amin!!!!



sekarang ni memang agak busy. dengan quiz, test, assignment, presentation dan macam-macam la. kadang-kadang rase tak terpikul segalanye. rase nak mengalah, mengundur diri. tapi bile pikir-pikir balik, setiap ape yang da dipertanggungjawabkan pada kite, memang perlu dilaksanakan dengan sewajarnye. yela, amanah kan.





bak kate kawan saye, "kalau kite da terima sesuatu amanah, maksudnye kite da bersedia untuk terima ape saje tugas yang akan diserahkan. tak kesah la time tu kite busy dengan quiz ke, test ke, amanah tetap amanah." so, memang kene berkorban sikit la kan, tapi jangan risau, insyaAllah ade ganjarannya. kalau tak sekarang, insyaAllah akan datang. (^___^)


p/s : ha!!! insyaAllah next week saye balik. macam macam bende nak kene buat. so, kene balik. tapi ni masih dalam perancanagn lagi. :) :)

p/s/s : saye sebenarnye nak sambung story saye, tapi tak sempat sempat. tengok la nanti.

p/s/s/s : maaf la tajuk kat atas tu ntah ape ape je. tak ade idea. :D




mak, tiqa nak mak buatkan cupcake macam kat atas ni time tiqa balik nanti ea. :D

4 budakbaek:

Farah `Amirah Azhar said...

^_^ big apple nak skali x tiqa? hehe

t i q a said...

xpela.. kite tnggu cuti sem nnti ye.. :D

Farah `Amirah Azhar said...

insyaAllah, kalo xda aral.. igt je tiqa ni kan.. bahaya ni..;p hihi

t i q a said...

haha. msti la ingat.
da orang tu kate nak blnje. :)