glitter-graphics.com

~ cari ape saje ~

Thursday, January 27, 2011

minggu lepas saye puas jadi king kong!!! (^__^)

assalamualaikum. :)



mnggu ni saye sangat sangat sangat busy. ade kuiz dr ari isnin smpai rabu. ujung minggu ari tu plak ade kem. memang study tak study je la. tu la padahnye study last minute ye. :) lepas tu, dengan assignment lagi.



tapi, alhamdulillah ya Allah. Kau permudahkan kerja kerja kami. saye rase sangat sangat bersyukur. kem ulc ari tu berjalan lancar. first time saye rase kem ni sangat penat. sebab saye jadi kem komander. sem lepas cume jage bahagian makanan. so, macam tak penat sangat. tapi so far, sume oke. alhamdulillah!! so, sahabat sahabat, syukran jazilan atas komitmen dan kesungguhan yang kalian berikan. saye sangat sangat menghargainya. :) terima kasih juga pada semua peserta peserta ulc. sangat sangat enjoy saat bersama kalian. ari tu rase macam tak nak balik je. (^_^) mohon maaf atas segala kekurangan ye. insyaAllah akan diperbaiki lagi pada event yang akan datang. wallahu'alam.



p/s : time ulc saye dapat gelaran baru, king kong. sempena saye jadi kem komander. asyik panggil kem kom, last last jadi king kong. :)

0 budakbaek: